om rg ekonomi

Vår byrå slog upp dörrarna  2016, jag hade arbetat på byrå i flera år men kände att det var dags för en förändring. Möjligheten uppenbarade sig och det självklara valet var att driva företaget med Patrik Zander som är nära vän och tidigare kollega till mig. Vi har samma syn och värderingar på hur bolaget skall drivas och hur vi jobbar med våra fantastiska kunder och medarbetare.
Tillsammans med våra duktiga redovisningskonsulter jobbar vi med att hjälpa våra kunder att ta fram de bästa beslutsunderlag för att driva deras företag framåt. Till oss kan du vända dig oavsett om du har ett litet enmansföretag eller stort företag. Vi hjälper dig i stort och smått med det vad gäller din bokföring, administration, redovisning, ekonomistyrning eller kanske en websida och webbutik till företaget.
Vår verksamhet bygger på erfarenhet och kvalitet vilket gör att vi inte bara kan ge dig lösningar som är bra och effektiva utan även det viktigaste av allt, korrekta. Vi följer dig hela vägen och anpassar redovisningen efter dina önskemål och krav.
Vi är även spansktalande.

Rebecca Garcia

Vi som jobbar här

Rebecca Garcia
Redovisningsekonom
Språk: Svenska, Spanska, Engelska

Telefon: 072-333 30 22
rebecca@rgekonomi.se

Beatrice Garcia
Ekonomiassistent
Språk: Svenska, Spanska, Engelska

beatrice@rgekonomi.se

Affärsidé

Är att erbjuda kvalificerade 
redovisningstjänster, företagsekonomisk rådgivning samt skatterådgivning åt mindre och medelstora företag. 
Ett personligt och långsiktigt samarbete är av högsta prioritet.
Allt detta för att du ska kunna koncentrera dig på dina uppgifter inom ditt företag. 
Vi erbjuder dig mesta möjliga hjälp med allt vad ekonomisk administration innebär.
För att nämna en del - bokföring, bokslut, deklarationer, budget, likviditetsprognoser, kalkyler, bolagsbildningar, fakturering och lönehantering samt mycket mer.

Vision

Vår vision på RG Ekonomi är att ha en modern redovisningsbyrå som även är personlig. Som kund ska du kunna lämna in material och få dina rapporter och budgetplaneringar online. Vi tror mycket på digitalisering och arbetar alltid med de senaste teknikerna som förenklar våra kunders bokföring. Samtidigt tror vi på att våra kunder ska ha tillgång till sin redovisningsbyrå för att få personlig rådgivning och ha någon att vända sig till via telefon eller besök utan en massa extrakostnader. Våra kunder ska kunna vända sig till sin redovisningsbyrå med allt som rör ekonomin. Inte enbart bokföringen och bokslutet. 

Värdegrund

Starkt kundfokus.
Ärlighet mot kunder och medarbetare.
Innovativt tänkande.