BOKFÖRING

Hos RG Ekonomi får du alltid en  redovisningskonsult som ger dig personlig service i kombination med smarta tekniska lösningar. På så sätt behöver du inte välja mellan en digital tjänst och personlig kontakt. Hos oss får du båda delarna. I vår löpande tjänst får du inte bara rätt siffra deklarerat till Skatteverket på rätt dag utan även en kunnig redovisningskonsult att bolla frågor och idéer med. Oavsett hur just du ser på ditt företags redovisning är vi säkra på att vi har en lösning för dig. Självklart helt digitalt, med flexibla system som passar just dig och med hög nivå av personlig service till bästa pris. Men även om du vill komma med en påse med din papper så har vi lösning för dig. 

LÖNEADMINISTRATION

På RG Ekonomi får du hjälp av en lönekonsult som är mycket kunnig på lagar, regler, skatter och allt annat som hör till löneadministrationen. Som avvikelser, sjukdagar, pensionsbestämmelser och semestervillkor. Vi använder som senaste programmen på markanden. Vi kan hjälpa just ditt företag med anställningsavtal, tidsrapporter, reseräkningar, ledighetsansökningar och skattedeklarationer vilket sammantaget skapar en riktigt bra lönehantering. 

bokslut

Ett bokslutsarbete är så mycket mer än ett par blanketter. Väl utfört är det här grundstenarna sätts för hur företaget kan göras mer lönsamt genom bra rapportering och djup förståelse för siffrorna. Vi tror att full förståelse för avdrag, bokslutsdispositioner och periodiseringar är något som kommer tack vare en personlig relation mellan kund och redovisningskonsult.

Deklarationer

Att bokföra, stämma av bankkonton, räkna ut skatter är alla självklara saker du får hjälp med från en modern redovisningsbyrå. Som kund till RG Ekonomi kan du dessutom känna dig trygg med att vi deklarerar rätt till Skatteverket. Du kan släppa alla deadlines och blanketter som Skatteverket kräver. Vi håller koll på allt. Vi gör skattedeklarationer, inkomstdeklarationer eller momsdeklarationer åt dig så du kan fokusera på att driva ditt företag. Och självklart tar hand om dina privata deklarationer om så önskas.

hemsidor / e-butik

Vi kan hjälpa er att bli mer aktiva på internet med hjälp av hemsida, e-butik, facebook mm. 

rådgivning

På RG ekonomi är ingen fråga för dum eller konstig att ställa. Då vi som arbetar på RG har många års erfarenheter från företagande i olika branscher, så kan du bolla allt från affärsidéer till bokslut. 

Vinstmarginalmoms

Vi på RG Ekonomi har specialistkompetens inom Vinstmarginalmoms (VMB)

Företag som yrkesmässigt handlar med

  • begagnade bilar, varor
  • konstverk
  • samlarföremål eller
  • antikviteter

får redovisa moms på vinstmarginalen, dvs på skillnaden mellan försäljningspris och inköpspris. Det är detta som kallas vinstmarginalmoms.